Wordt jij onze nieuwe collega?Bekijk vacature

Over Cafetaria Corlaer

Cafetaria in Corlaer Nijkerk

Cafetaria Corlaer opende haar deuren voor het eerst in 1994. Sindsdien zijn wij gegroeid, verbouwd en hebben we als bedrijf heel veel ervaring op kunnen doen. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij uw frites, snacks, broodjes en plate’s.

Altijd gezellig

Bij onze cafetaria kunt u natuurlijk uw frituursnacks bestellen en afhalen, maar kom ook eens bij ons eten! Met maar liefst 49 zitplaatsen binnen, 32 zitplaatsen op ons gezellige terras en voldoende parkeerruimte direct naast de cafetaria. Ook in de zomer kunt u koel bij ons binnen zitten, want er is airco aanwezig. En neem uw kinderen mee, want uiteraard hebben we kinderstoelen en een speelhoek!

Bestellen en bezorgen

Naast goede service bij de cafetaria zelf, regelen we ook bestellingen voor u. Bestellingen kunnen geplaatst worden via telefoon. Bestellingen kunt u bij ons afhalen. Voor bedrijven kunnen we bestellingen met een minimaal bestelbedrag van €20,00 op locatie bezorgen. Wij rekenen hiervoor geen bezorgkosten.

Verantwoord Frituren

Verantwoord snacken

Cafetaria Corlaer is aangesloten bij Verantwoord Frituren. Dat betekent dat wij bakken in vloeibaar olie, dat beter is voor de gezondheid dan vast vet, en bovendien dagelijks gecontroleerd wordt en bijna dagelijks ververst. Geniet dus op verantwoorde manier van onze snacks!

Sfeerimpressie

Lunch met het bedrijf? Of lekker even snacken met het gezin of uw vrienden? Bij ons kunt u terecht om gezellig te eten. Met maar liefst 49 zitplaatsen binnen, 32 zitplaatsen op ons gezellige terras en voldoende parkeerruimte direct naast de cafetaria. Ook in de zomer kunt u koel bij ons binnen zitten, want er is airco aanwezig. En neem uw kinderen mee, want uiteraard hebben we kinderstoelen en een speelhoek!

Bekijk hier enkele foto’s van ons Cafetaria, en kom gerust langs!

Voor iedereen wat wils

Eet u liever geen vlees? Geen enkel probleem. Wij hebben ook vegetarische producten, zoals de vegetarische hamburger, bonita, mini loempia’s, kaassouffle en kaassouflesse. Of heeft u even geen trek in een traditionele frituursnack? Probeer dan een van onze specialiteiten, zoals het Broodje Corlaer (broodje met een mexicano, gebakken uien, champignons, paprika en saus naar keuze) of een Broodje Bali (broodje met hete kip)!